Onze klanten zijn volledig tevreden over onze diensten en uiten zich

Amina Hourranes

Amina Hourranes

17 okt 2020

Ik laat dit bericht omdat de klantenservice vroeg me om het bestand als een regelmatige klant, omdat ze zouden worden "lastiggevallen door concurrenten" hier. Van mijn kant gaat alles al maanden goed. Site die ik kende dankzij Hanouna (ze ingeschakeld TPMP bewijs is niet voor nep) en dat hielp me ontwikkelen van mijn profiel als een Instagrammer met actieve accounts, wat meer kon ik vragen. Premlike.com van kracht!!!

Fabien G.

Fabien G.

10 apr 2019

Awesome, 50.000 volgers voor de verjaardag van mijn zus ze was geschokt

Bocabe Maeva

Bocabe Maeva

19 dec 2020

Snel en efficiënt, het is serieus. Bedankt C8

Leboug Adrien

Leboug Adrien

19 dec 2020

Ik heb net uw promo coupon een paar uur geleden gebruikt, bestelling wordt al verwerkt met echte accounts, gewoon perfect doorgaan!

Julien A.

Julien A.

7 okt 2019

Ik heb al enige tijd voor mijn groep besteld en mijn Video's worden elke keer in positie steeds groter :)

Filips VAN BRETAGNE

Filips VAN BRETAGNE

17 dec 2020

Kan de heer Emmanuel MACRON, de huidige president van de Republiek, op kosten van de belastingbetaler virtuele of zelfs nep-likes kopen om zijn populariteit op deze sociale netwerken (facebook, twitter, enz.) te vergroten?

Kieran Bates

Kieran Bates

12 dec 2020

Niets te melden, misschien wel het beste platform op de markt?

Nicole Vafeje

Nicole Vafeje

4 september 2020

Serieus je bent goed! Ik kreeg had door 2 andere sites voordat je je gevonden, daarnaast heb je overgestapt naar TPMP ben je? De abonnees zijn van hoge kwaliteit en waar als gemarkeerd op de site, ik ben blij dat mijn volgende bestelling is een pack insta

FASAX SARL

FASAX SARL

30 okt, 2020

Ik maakte een site op PremSpot zijn het ging goed en het is net als zijn dat ik wist PremLike. We hebben de sociale netwerken van ons bedrijf versterkt en ik kan zeggen dat we nu een vrij mooi imago hebben de meeste accounts waar zijn

Farid Bouard

Farid Bouard

17 okt 2020

Vierkant zoals Guillotin zou zeggen. Het is een beetje lang bij momenten, maar tt gebeurde goed in het einde van hoge kwaliteit abonnees

Nath Yatone

Nath Yatone

jan 2, 2021

Een aankoop die met gemak wordt gedaan en een bestelling die efficiënt wordt behandeld. Hartelijk dank aan het hele team.

Jammer Nocoeur

Jammer Nocoeur

30 nov 2019

Eerste bestelling niet teleurgesteld. Snelle levering allemaal goed ontvangen. Dank u

Amore GameStudio

Amore GameStudio

29 mei 2020

Bestel QWBX022664 . Hallo ik verander mijn mening over mijn eerste beoordelingen voor degenen die het hebben gelezen . Aan de andere kant moet u uw dienst te herzien is het vrij traag met betrekking tot reacties per e-mail (3 e-mails verzonden 0 reactie) en door te bellen de externe landen kan u niet bereiken . Ik veranderde mijn mening, want uiteindelijk heb ik net 1000 van de 10.000 abonnees besteld na 2 dagen tegen uw abonnees lijken een beetje nep hebben ze bijna allemaal dezelfde video's gedeeld ... En ik had gevraagd om een Frans doelwit in mijn ordernotities .

Mathias Cominge

Mathias Cominge

16 dec 2020

Grote bestelling voor onze Ste, alles ging voor het beste!

Geraldine Telamat

Geraldine Telamat

Dec 17, 2019

Ik verloor abonnees na 3 maanden, maar met hun garantie ze stuurde me alles terug 24 uur na mijn e-mail. Het voordeel met hen is dat ze reactief zijn en orders zijn gegarandeerd 6 maanden geen provider is ernstiger dan ze in deze omgeving van het kwaad of ik heb opgelicht 15 keer!

Gerard Y.

Gerard Y.

6 okt 2019

Mijn YouTube-kanaal is echt populairder geworden. Ik bestelde op een andere site een keer, mijn Video's gedaald in zoekresultaten... U bent de enige provider die me in staat stelt om beide standpunten te krijgen, maar ook plaatsen in de resultaten, ik hoorde over de retentie rate en het werkt van OUF!

Paul Carrière

Paul Carrière

15 dec 2020

Gelukkig, prestaties volgens mijn verwachtingen.

Sumner Brousseau

Sumner Brousseau

16 april 2020

Wij bevelen meer dan jij voor onze structuur. Waarvoor? Omdat u de enigen zijn die ons te voorzien van houdt van echte mensen waren we moe van de bot rekeningen die we vinden in uw luidsprekers, omdat een echte opleving van de populariteit...

Charles GEADA

Charles GEADA

15 dec 2020

Ik en mijn vrouw zijn blij, onze kamers zijn geboekt tot februari, onze sociale pagina's zijn opgeblazen met echte accounts, eigenlijk zeer tevreden!

Dollie Turpen

Dollie Turpen

4 november 2020

Getest en goedgekeurd, moet u de prijs zeker, maar je zult geen schorsingen van de rekening of verlies van standpunten.

StephCapek StephCapek

StephCapek StephCapek

3 juni 2020

Ik keur het goed, uitstekende dienstverlening. reageren sneller op e-mail en je hebt bereikt perfectie ... NB: soms kan de reactietijd op e-mails iets meer dan 24 uur duren, het is een schande...

Christine Chourret

Christine Chourret

21 januari 2020

Ik gaf je 5 sterren, maar als je een beetje sneller gereageerd op de e-mails zou het beter zijn te weten dat je duidelijk de beste voor dit soort diensten, niets over te zeggen: Ik zal u aanbevelen aan mijn collega's en collega's.

Daniele

Daniele

december 10, 2020

Ik heb net een aankoop gedaan op uw service Ik dacht dat ik een kans had en ik kocht 250 Twitter-abonnees, wat resulteert in niet eens een dag dat ze naar 59 gingen, is wat premlike me zou kunnen helpen?

Brooke Hoffman

Brooke Hoffman

22 november 2020

Getest en goedgekeurd, moet u de prijs zeker, maar je zult geen schorsingen van de rekening of verlies van standpunten

David Hevise

David Hevise

April 5, 2020

Belofte gehouden, 96% retentie op Youtube uitzicht zo veel zeggen uitzonderlijke !!! Wees voorzichtig in dit medium de oplichting zijn veel ik passeren dat door premlike.com nu.

Marc Perf

Marc Perf

13 november 2020

\ud83d\udc4dEen wandeling en na zelfs het aanvragen van certificering is het voorbij (niet gegeven nam ik een premium Instagram boost pack, maar het is de moeite waard).

SAS ONLINE

SAS ONLINE

7 juni 2020

De beste in dit gebied, vonden we de zeldzame parel voor de samenleving. We hadden alle geloofwaardigheid verloren na het verstrekken van "bot" op meerdere tegengestelde platforms, maar we moeten erkennen dat hun kwaliteit van de rekeningen is uitzonderlijk! U zult niet teleurgesteld worden

Farid Benabdou

Farid Benabdou

11 dec 2019

Ik wil het team feliciteren met de kwaliteit van de dienstverlening en de responsiviteit van hun technische en commerciële ondersteuning. Geen enkele andere site biedt een dergelijke kwaliteit van abonnees voor deze prijs, probeer het zelf.

Greg Vahah

Greg Vahah

dec 29, 2020

Kwalitatief en praktisch, het verhogen van iemands bekendheid is nog nooit zo eenvoudig geweest. Snelle verwerking, tragere klantenservice

SkyRocky

SkyRocky

14 november 2020

Niets te zeggen, PERFECT. Ben jij dat in de TPMP show? Indrukwekkend wat je doet.

Sandrine Maillet

Sandrine Maillet

7 nov 2019

Deze site is legitiem. De rekeningen zijn niet allemaal actief, maar de meeste hebben profielfoto's en ik heb verschillende sites geprobeerd deze biedt een kwaliteit van ondersteuning, maar ook diensten veel hoger dan hun confrêre zelfs als hun tarieven hoger zijn pafrois.

Gemeenschap Tiffany

Gemeenschap Tiffany

15 november 2020

We gaan via deze site voor onze community management bureau, onze klanten zijn blij van de kleinste tot de grootste (chut!) net zo veel als wij doen - Het positieve is dat de rekeningen echt en soms actief zijn (terwijl geen enkel platform van dit soort biedt een dergelijke kwaliteit). Het negatieve is soms de responstijden om e-mail van 24 uur (dat is niet zo slecht!): goed gezien uw onderdompeling op C8 Ik kende je als zijn.

Jacques Lebhar

Jacques Lebhar

24 november 2020

Ik zag de TPMP replay en vond deze site via haar guest manager. Bestelling geplaatst maandag om 18.00 uur voltooid op het moment. Twijfelachtig ging ik overtuigen

Jessica Varof

Jessica Varof

10 november 2020

Ontvangen met vertraging en klantenservice blijkbaar overbelast maar onberispelijke kwaliteit gezien de andere verkopers. Zonder aarzeling zal ik mijn orders voortzetten

Nolan Rh.

Nolan Rh..

11 november 2020

Topkwaliteit en vriendelijke SAV. Na het testen van 2-3 houd je de troon van het beste platform ik mijn boost met u voort te zetten. Bedankt!

David Denis

David Denis

25 dec 2020

Betrouwbaarheid en kwaliteit zijn er. Premium terwijl u het op uw website blootstelt.

Cedric Nanov

Cedric Nanov

5 okt, 2020

Bestelling verwerkt laat, maar geen spijt, c niet de nep

Richard Sanchez

Richard Sanchez

december 28, 2020

Aan de top van de kwaliteit kunnen we elders niet beter vinden, het is zeker. Ik vraag me af hoe het met je gaat??

Jerome Loiseau

Jerome Loiseau

2 dec 2020

Niets te melden, diensten OK ✅

T.

T.

3 Jan 2020

Snelle levering in 1 of 2 dagen, een paar dozijn fans gekocht zijn verloren, maar als PremLike bieden een paar dozijn meer, we vinden onszelf vrij veel. Uiteraard zijn dit gewoon nep profielen als fans, maar het is niet serieus het is niet wat ik zocht. Kortom, goede site.

Dorianne Gegan

Dorianne Gegan

dec 20, 2020

Eenvoudig en snel bestelproces zonder contact met hen op te nemen. Online tracking, niets te zeggen!

Sahifi Riifi

Sahifi Riifi

8 november 2020

Ik erken dat het verbazingwekkend is wat je krijgt om als populariteit te brengen via uw netwerk, dus ga verder !!!

Étienne

Étienne

21 november 2020

Wat is gek is dat zelfs marketing bureaus zien niets anders dan vuur. De abonnees zijn actief en bestaande ik kan het nog steeds niet geloven. Ik ga elke dag bestellen, ik ben meegenomen voor gesponsorde een merk dank u zeer veel

Seb Pekaf

Seb Pekaf

10 april 2020

Vriendelijke klantenservice, kwaliteitsabonnees en super intuïtieve en gebruiksvriendelijke site: duidelijk te vragen en serieus aspect. Verwerk de bestellingen een beetje sneller en je zult perfect zijn!

InsertWork

InsertWork

18 okt 2020

Wow onder de indruk van de kwaliteit van de dienstverlening. Ik heb getest veel low-cost site in het verleden, maar nooit meer, zal ik meer betalen, maar in ieder geval zal ik echte rekeningen die niet zal verdwijnen na een paar dagen. Je bent onverdringing Insta 'eerlijk gezegd gg

Brunel Jeyaway

Brunel Jeyaway

5 juni 2020

Een toegewijd team heeft zijn klanten, sneller reageren op vragen en alles zal perfect zijn. Niets te melden voor de rest, betrouwbare site.

Kadoki Omar

Kadoki Omar

23 september 2020

Bedankt voor uw werk, we zijn erin geslaagd om onze zaken terug naar u te krijgen. Het is gek wat je echt doet .... Je zou in staat zijn om zelfs een presidentsverkiezingen te behandelen, ik weet zeker dat.

Sébastien Durand

Sébastien Durand

30 sep 2019

Responsieve klantenservice, echte abonnees, snelheid van verwerking: Ik beveel deze site. Ik verloor een paar abonnees die niet geïnteresseerd waren in het thema van mijn pagina: een telefoontje en ze verving me in de schat aan.

Antoine Beckert

Antoine Beckert

Di 11, 2020

Bestelling ontvangen een beetje laat, maar de kwaliteit is onvergelijkbaar in vergelijking met andere aanbieders (waarvan de helft zijn gewoon oplichters) - DANK u aan uw EQUIPE

Inès Le Bonnin

Inès Le Bonnin

december 26, 2020

Ik probeerde sites zoals de jouwe en in je thema voordat ik je vond. Niemand heeft me voldoening gegeven, zo niet jij, ik zal onze sociale netwerken blijven stimuleren, de geloofwaardigheid van de accounts is om staand te slapen, echt een pro-ding. Ik vraag me af hoe sociale netwerken het doen met experts zoals zijn \ud83e\udd23

Celine ALLEMAAL.

Celine ALLE.

november 30, 2020

Ontvangst een beetje lang (soms tellen enkele uren voor grote bestellingen) maar ongeëvenaarde kwaliteit. We vinden waar we zullen blijven bestellen voor onze klanten. Heel erg blij!

Remy Tharmas

Remy Tharmas

24 juni 2020

Zonder aarzeling zal ik een boost pack aanraden. We hebben ongelooflijke geloofwaardigheid opgedaan via premlike en we moeten doorgaan op deze lijn om onze aantrekkelijkheid te vergroten!

Paula U.

Paula U.

2 okt 2019

Ik kan het niet geloven!!! Ik dacht aan een scam, maar ik heb meer van volgers die PREVUS en de echte EXISTCOMPTES!
Zelfs mijn vrienden zijn ervan overtuigd dat dit alles zeer reëel is!!!. Briljante

Soukaina Ramadan

Soukaina Ramadan

8 nov 2019

Perfecte. Ik had niet beter gehoopt om mijn ambitie om een beïnvloeder te worden, te stimuleren. De volgelingen zijn niet allemaal actief, maar ze zijn allemaal waar. Met betrekking tot de levertijd het duurt soms een paar uur gewerkt, maar ze zijn vrij snel in de regel!

Riliwi William

Riliwi William

jan 9, 2021

Bestelling behandeld met een beetje vertraging, maar het spel is de kaars waard, kwaliteit perfect..!

Nadine Morandis

Nadine Morandis

december 30, 2020

Altijd zo goed om bij u te bestellen! Het marketingbureau heeft niets gezien, dus het is eigenlijk geloofwaardig dat ik het goedkeur..

Mary S.

Mary S.

Na 18, 2020

Premlike is een zeer betrouwbare site, zeer pro en sinds ik begonnen met het gebruik van hun diensten ben ik 100% tevreden met hen. Een team luistert altijd als er een probleem is, ze reageren ALTIJD en ze lossen het probleem zeer snel op. Dank u!

Theofiele Barrière

Theofiele Barrière

2 dec 2020

Compromisloze kwaliteit, een gerespecteerd motto, dank u

Mila Mila

Mila Mila

18 mei 2020

Bestelling wordt geleverd. Betrouwbare site, want net als velen, ik was bang dat het een scam, maar nan, houdt kudde !!! \ud83d\ude01 Een beetje traag in de verwerking van de bestelling, zodat een beetje geduld nodig is. Orders:WNBP022193Djamila.

Karine Costat

Karine Costat

Di 3, 2020

Magie: Ik was gestrest over de kwaliteit van de volgelingen, maar ik kreeg accounts die zich abonneren en die echt bestaan. Geen andere van hun collega brengt dergelijke kwaliteit voor mij die had me opgelicht meerdere malen ik liever meer betalen voor schone service en ernstige klantenservice! Dankzij premlike

Omar Benk.

Omar Benk.

3 nov 2019

Regelmatige en tevreden klant. Jammer dat uw SAV is veel minder effectief in het weekend, maar over het algemeen de kwaliteit van de diensten blijft zeer concurrerend en kwalitatief in vergelijking met uw confrêres. Diensten, ik testte voordat ik je vond!

Emmanuel Perusat

Emmanuel Perusat

Dec 28, 2019

Zijn werken, kwaliteit abonnees en standpunten die niet verdwijnen, eindelijk een provider voor deze serieuze diensten!

Marcet

Marcet

18 mei 2020

Behandeld na 24 uur (langere vertraging) Ik ben tevreden met de kwaliteit van de abonnees. Mijn zorgen zijn verdwenen en ik zal binnenkort opnieuw bestellen.

Nadine Labbé

Nadine Labbé

29 okt 2020

Wat is gek is dat zelfs marketing bureaus zien niets anders dan vuur. De abonnees zijn actief en bestaande ik kan het nog steeds niet geloven. Ik ga elke dag bestellen, ik ben meegenomen voor gesponsorde een merk dank u zeer veel.

Dappere Belanger

Dappere Belanger

2 dec 2020

Kun je mijn laatste e-mail beantwoorden? Anders is het OK om te bestellen, maar ik heb een persoonlijke service nodig voor een groot bedrijf.

Gilles Dijon

Gilles Dijon

24 november 2020

Srx bestel je een premium instagram boost pack, 1 maand nadat je je cartificatie insta \ud83d\ude32\ud83d\ude32\ud83d\ude32 gek bedankt baba hanouna voor de ader \ud83d\ude43

Jules Thevan

Jules Thevan

Di 25, 2020

Orde OK: ontvangen binnen 24 uur, de retentie snelheid is goed ik neem een pack voor Youtube vanavond in de hoop te komen in de trends die ik nog steeds besteld 100.000 views...

Charlotte Demag

Charlotte Demag

14 juni 2020

Een van de beste platforms voor dit soort service. We zien direct dat de kwaliteit van de ontvangen accounts in lijn is met wat ze op hun site noemen, namelijk echt. Dankzij premlike :)

Ahmed L.

Ahmed L.

9 dec 2018

Bedankt voor uw prestaties, ik beveel

Vincent P.

Vincent P.

30 sep 2019

4 sterren omdat de diensten zijn echt goede kwaliteit en de menselijke rekeningen.
Het is jammer als je answerde telefoon ik zal hebben gezet 5

klant

klant)

1 dec 2020

Ik stuurde een bericht naar premlike en ontving nog steeds geen e-mail, het was 200 views verhaal en het probleem is dat een verhaal het blijft dat 24u jammer is.

Martin S.

Martin S.

30 okt 2019

4 sterren omdat de verwerkingstijden variëren afhankelijk van hun order instroom blijkbaar. Ik ben een klant geweest voor 2 jaar en niets te zeggen dat ze serieus zijn en reageren op dergelijke

Amina P.

Amina P.

24 dec 2018

Veruit de beste site om een profiel waardig van sterren HHH

Denis Joly

Denis Joly

25 dec 2020

Ik bestelde voor mijn dochter een premboost-pakket (een groot verjaardagscadeau: zo groot als de investering) en de resultaten verschenen al snel. In tranen van vreugde kwam ze bij me terug om me te bedanken. Zoals in onze tijd, een virtuele en niet-fysieke gave heeft net zoveel effecten als iets materieels, dat het een paar jaar geleden had kunnen denken of voorspellen.

Julie Lerasset

Julie Lerasset

Di 7, 2020

Super! Snelle ontvangst en echte likes en abonnees zonder verliezen niet zoals elders (...) voor het moment dat ik gelukkig ben

Naoufel Benna.

Naoufel Benna.

25 okt 2020

Ongelooflijke snelheid van uitvoering voor mijn bestelling geplaatst om 4:34 in de ochtend en voltooid vanaf 7 uur. Service van grote efficiëntie en opmerkelijke ernst.

Virginia

Virginia

17 dec 2020

De ondersteuning reageert soms na 48 uur, maar professionaliteit is aanwezig, net als hun claim "premium"

Corey Sanderson

Corey Sanderson

13 dec 2020

De prijs is hoog, maar voldoende met de kwaliteit van de service.

Leon Brisette

Leon Brisette

november 30, 2020

Zes maanden ben ik bij je en je bent nog steeds zo goed als altijd. Langzamer dan voorheen, de tegenslag in de media?

Corentin Gallet

Corentin Gallet

23 april 2020

Aangenaam verrast door echte rekeningen (mens, geen bot) en uw efficiëntie. Ik geef toe dat een PACK MEDIUM verleidt me goed en ik ben van plan om de begroting, heb je een promo code?

Gael Wafo

Gael Wafo

17 dec 2020

Te blij met mijn vriend!!!! Echt ik zal heel snel terugkomen voor andere bestellingen !!!!

Ludo Castis

Ludo Castis

3 november 2020

Succesvolle en bevredigende Instagram-diensten. Zeer de moeite waard voor onze pagina, en vooral die van de echte mensen, zelfs de interne statistieken blijven Europese.

Mae Bennett

Mae Bennett

27 dec 2020

Niets beters om geloofwaardigheid te krijgen, ga ervoor!

Isaac Pearson

Isaac Pearson

13 dec 2020

Baba hanouna, bedankt voor deze info, de columnist die de site runt is geweldig.

Thibault H.

Thibault H.

28 apr 2018

Ik bestelde 50K voor mijn instagrampagina, ontving ik 65.7 K.
Merciiiiiiii voor de gift, ik zal opnieuw bestellen

Marc Junckat

Marc Junckat

16 dec 2019

Dank u voor uw follow-up. Ik probeerde te bestellen op 3 verschillende sites na het vinden van je. Wat te zeggen, redelijke verwerkingstijd, hoge kwaliteit abonnees, gegarandeerde bestellingen enkele maanden, directe lijn om ze te bereiken, andere sites bieden abonnees van slechte kwaliteit, thuis hebben we die actieve rekeningen heeft ontvangen over 80%. Aan de andere kant beantwoorden ze niet elk telefoontje.

Ergale Nathalie

Ergale Nathalie

9 Jan 2020

Ik zou een 3-sterren rating achterlaten, maar ik ben vanavond aan het corrigeren. Ik bestelde een PACK BOOST premie op Instgram (dus vrij grote investering). Mijn kanaal is duidelijk toegenomen in populariteit. Ik wijs erop, de abonnees zijn niet allemaal Frans, maar ze zijn echte rekeningen in strijd met wat we elders vinden: geen probleem op-na 2-3 maanden verloor ik sommige abonnees (2000 uit de 50.000 verwacht) en ze namen 3 dagen maar ze loste me het probleem Dus om perfect te zijn, zou je beter moeten reageren op e-mails, maar anders in deze markt zijn de meest eerlijke we zullen niet de garantie van de controles zijn Wang liggen. Bij een van hun concurrenten deed ik een test en bestelde 100 abonnees, verloor ik ze allemaal 's nachts (dus 100% verlies) en ontving nooit een reactie op mijn vragen, dus ik zal doorgaan met u.

Nicolas Xapah

Nicolas Xapah

24 dec 2020

Het neusje van de zalm, perfect en vooral kwaliteit op het hoogtepunt van mijn verwachtingen en hun "merk". Ogen dicht kunt u bestellen.

Jo Taylor

Jo Taylor

27 dec 2020

De beste in de hele industrie heb je de link naar hun tv-pas?

Hamza Djellalil

Hamza Djellalil

10 nov 2019

Veruit de beste na het testen van deze wandeling gevuld met dieven!! Ik blijf bij hen persoonlijk

Côme Martin

Côme Martin

3 Jan 2020

Onder de indruk van de snelheid van de interventie, de kwaliteit van de abonnees, de retentie rate van standpunten. Er is niets te zeggen! Reageer gewoon iets sneller op e-mails.

Corporatiegroep

Corporatiegroep

jan 9, 2021

Hevig schoon! Het is vierkant\ud83d\udc4c

Gerald Darmis

Gerald Darmis

dec 20, 2020

Oké, alles is goed ontvangen. Mijn zus is vernieuwd:) We lanceerden de sponsoring van zijn keten en het werkte.

Thib Loheho

Thib Loheho

13 juni 2020

Het ontvangen van abonnees zoals overeengekomen, geen significant verlies in dit stadium en geloofwaardigheid van deze aan te passen wat ze noemen op hun site. Ik beveel premlike aan alle mensen die willen ECHTE rekeningen voor hun pagina's. Ik heb getest voordat andere sites die volledig in diskrediet onze inhoud, nooit meer!

Arsene

Arsene

21 november 2020

Na de bittere ervaring van 2-3 gewetenloze concurrenten had, vond ik deze site op C8 in de reclame en ik winkel er regelmatig.

Harvey O.

Harvey.

10 sep 2019

Dank aan al uw team! Ik ben nu in de TOP van YouTube voor de trefwoorden van mijn kanaal

Ik ben Patrick K.

Patrick K.

Jul 10, 2019

Zeer tevreden met de diensten en klantenservice.
Responsief, luisteren, het is perfect.

Benjellou

Benjellou

18 dec 2019

Na een order inggot en een onvermogen om ze te bereiken. De site is uiteindelijk responsief en het probleem opgelost. Ik beveel deze site nog steeds aan omdat het de eerste keer was dat ik een probleem met hen had omdat ik al een paar keer zonder problemen had besteld. Uiteindelijk is de klantenservice in de toekomst reactief om te zien. Dank u

William Xoxo

William Xoxo

17 april 2020

Goed gedaan de !!!!! team Bestelde een Youtube formule (Large) op 14/04/2020 hier ben ik in de trend #19 Youtube heeft nauwelijks 3 dagen later voor een camera video verborgen op de insluiting. Ik heb opgedaan honderdduizenden abonnees in aanvulling op de verpakking ... Uitzonderlijke!!!

InternationaalInc

InternationaalInc

24 dec 2020

Zeer goede ervaring van de customer journey tot de follow-up, een site die ten zeerste aan te bevelen is! Bravo voor de tv-\ud83d\udc4c Je verdient ongelooflijk wat je doet.

Sophie G.

Sophie G.

Jan 31, 2019

zeer effectief, het werkt

Nicosducinqhuit

Nicosducinqhuit

17 okt 2020

3 packs besteld om ons bedrijf weer in elkaar te zetten op Insta, Youtube en Facebook zijn ging goed hadden we de verwachte resultaten.

Tim Minalet

Tim Minalet

14 januari 2020

Abonnees en vind-ik-leuks komen van 80% echte accounts, van accounts met foto en bio, die een activiteit op hun pagina hebben, dat is het belangrijkste. Ik werk met hen voor 1 jaar met hen en beter betalen voor kwaliteit dan ga naar een site die u hetzelfde goedkoper zal verkopen, maar met uw account geschorst op de sleutel. Dank aan al uw team, inclusief Damien's klantenservice

PiotrTohiv PiotrTohiv

PiotrTohiv PiotrTohiv

12 september 2020

Baba Hanouna beveelt via een van zijn columnisten, dus ik getest en goedgekeurd de resultaten zijn echt schokkend is het echte rekeningen!

Amisur Amisur

Amisur Amisur

24 okt 2020

Uitstekend platform kan ik niet zeggen wat ik kan zeggen meer diensten van hoge kwaliteit, het agentschap van community management zag alleen brand!

Rachid Fabij

Rachid Fabij

14 april 2020

Abonnees ontvangen rapidos ondanks een paar uur in aanvulling op het wachten (we willen dat je niet gezien de epidemie), echte rekeningen, zal ik morgen hervatten. Nogmaals bedankt.

Alexa Devacet

Alexa Devacet

19 dec 2020

Geweldige ervaring - Super!!!!!!!!

Seb Dokaf

Seb Dokaf

22 mei 2020

Geweldige ervaring voor ons bedrijf, onze bekendheid is duidelijk versterkt! Je hebt grote vaste klanten gewonnen ik zal mijn ervaring delen met mijn touring.

Andréa Castel

Andréa Castel

April 5, 2020

Bedankt voor uw ernst, had ik met op een andere site: kleine teleurstelling over de levering (het duurde 24 uur, maar goed in het midden van epidemie dat is meer vol we zullen niet klagen). Ik zal al mijn dierbaren aanbevelen voor hun sociale pagina's.

ZIJN TECHINFO

ZIJN TECHINFO

dec 20, 2020

Heel gemakkelijk en snel. De beste kwaliteit beschikbaar. Klantenservice om te luisteren. 5/5

Tt

Tt

25 dec 2020

Hier is mijn commandonummer Bestel A8S2022901Dit is een zeer serieus bedrijf Ik heb de test met 3 tot nu toe gedaan, het is de enige die u correct levert met een klantenservicereactie Ik raad u ten zeerste aan om de zichtbaarheid van uw pagina bravo te verbeteren

Henry L.

Henry L.

13 mei 2019

Snelle verwerking, klantenservice en kwaliteit volgers, eindelijk een serieuze site! Soms krijg je meer dan je bestelling, ik ben SUPER CONTENT!

Isabelle Perusat

Isabelle Perusat

22 januari 2020

Briljant, efficiënt en snel! U hebt onze vestiging hersteld, die werd verstikt door de valse opmerkingen van onze concurrenten op sociale netwerken..

J-Félix Silalack

J-Félix Silalack

15 jul 2019

Zeer bevredigend ik Raad het aan!

Lorie Winsten

Lorie Winsten

7 dec 2020

Ongeëvenaard, een traktatie bij elke kleine adrenalinestoot. Populair Instagram-account tot de dood \ud83e\udd2a - Kwaliteitsrapport en superprijzen.

Dino de la tess

Dino de la tess

23 okt 2020

Serieuze site, snelle verwerking, niets meer te zeggen..

Hubert Lepeles

Hubert Lepeles

3 juni 2020

Bedankt voor het leven voor je srx!!! Tt de dagen tellen me om te bestellen probeer ik 3 andere sites geen heeft gelijk aan de kwaliteit van uw rekeningen de kwaliteit verslag en de prijs zijn er!

MILIBSERANO (MILIBSERANO)

MILIBSERANO (MILIBSERANO)

23 okt 2020

De enige site die werkt alle anderen zijn oplichters: Bedankt

Zounette Rigale

Zounette Rigale

19 mei 2020

Ik word door mijn geliefden gebeld door mijn geliefden, dankzij jou :) Niemand weet natuurlijk iets en mijn populariteit blijft klimmen omdat de volgers de volgers bellen (hoe meer we meer krijgen we krijgen) het is gek op je systeem ik vraag me af hoe je dat doet. het resultaat is aanwezig en het wordt meteen gevoeld! als een BOOM

Ik ben Julien T.

Julien T.

Di 19, 2019

Ik heb al enige tijd voor mijn groep besteld en mijn Video's worden elke keer in positie steeds groter :)

Isaac Jager

Isaac Jager

dec 20, 2020

Klantenservice met zorg, mijn pagina is net zo bekend als een showbizzster!

Nicolas Chartonier

Nicolas Chartonier

20 januari 2020

Top ervaring, klommen we in youtube trends na het nemen van een premium boost pack. Sommige van de volgelingen interactie met uw inhoud (met mijn vrouw hebben we een kanaal en pagina's voor spelletjes voor kinderen) en het werkte perfect dankzij u

Patrice Darnit

Patrice Darnit

27 januari 2020

Tevreden met uw diensten, u hebt ons goed geholpen. Aan de andere kant een aantal verliezen (blijkbaar mensen niet geïnteresseerd in onze pagina), maar goed vervangen een paar uur later door hun SAV.

Troy Daviau

Troy Daviau

22 november 2020

Ik koop vaak van hen nooit een probleem gehad. Please Ik vraag je gewoon om sneller te reageren op e-mails...

Rashed

Rashed

18 dec 2019

Zeer tevreden met de prestaties van PremLike: na verschillende bestellingen gemaakt op denkbare nummers van gespecialiseerde websites, PremLike zijn de enigen die Hyper responsief waren. Ik beveel iedereen aan die op zoek is naar directe bekendheid.

Hubert Taraud

Hubert Taraud

16 januari 2020

Bedankt voor uw snelheid van interventie en voor de kwaliteit van uw diensten. Een trouwe klant - Een promo zou worden gewaardeerd :)

Gregory G.

Gregory G..

21 november 2020

Vierkant en premium, snel voltooid, service na verkoop vriendelijk en kwaliteit is op de afspraak!!

Charles Lees

Charles Lees

19 dec 2020

Betrouwbare provider, bestelling snel gehonoreerd

Yann Rhdj

Yann Rhdj

8 november 2020

3 pack genomen, hebben we de deadline van 12 uur overschreden en nog geen 1 volgelingen op de teller! \ud83d\ude45 ♂️\ud83d\udc4f\ud83c\udffe Bekijk je deadlines of wees transparanter, voor nu heb ik het gevoel dat ik opgelicht word!

Andre Behox

Andre Behox

12 juni 2020

TIP TOP: onze rekeningen hebben een bekendheid van waanzin dankzij u hopen we niet failliet te gaan na deze epidemie :( - Je hebt in ieder geval bracht een deurklink van een stuk meer waard om al onze sociale netwerken, moet worden gezegd dat we geïnvesteerd enkele duizenden euro's, terwijl de periode is donker, maar het was zeker de moeite waard, niets te maken met voordat onze rekeningen zijn gewoon ... Populaire!

Hugo

Hugo

23 februari 2020

Ik bestel voor maanden ben ik tevreden met hun diensten concrete resultaten!

Simon

Simon

23 april 2020

Ik was voor een korte tijd teleurgesteld dat de bestelling niet meteen maar de premlike hulp stuurde was geweldig om mij allemaal terug dus dank u aan hen. Ik adviseer deze site aan iedereen, vanuit mijn persoonlijke ervaring is dit de beste site voor dit soort service.

Timoteüs Guyot

Timoteüs Guyot

december 26, 2020

Echt ik hou van het concept en de efficiënte werking van uw site

Kerstmis Marois

Kerstmis Marois

november 30, 2020

Het is een gek ding! Ik klom in trend 19 wat is dit delirium \ud83e\udd73

Frederic KOCH

Frederic KOCH

24 november 2020

Uitstekend: in het weekend, bestellingen vallen achter ... Volgens hen als gevolg van de toestroom van orders. Ik zou geen belediging te maken gezien de kwaliteit.

Sherry Watson

Sherry Watson

24 okt 2019

Geweldige diensten, ik had een probleem met een bestelling die traag was om te worden verwerkt, maar de bezorgdheid was relatief snel opgelost. U contact met hen opnemen via de chat of zelfs telefonisch, ik beveel dit platform. Na het betalen van de prijs voor een slechte ervaring met een andere provider die nooit mijn bestelling heeft verwerkt, zie ik alleen via deze site om mijn sociale netwerken te stimuleren

Sebastien Dions

Sebastien Dions

13 okt 2020

Responsiviteit en kwaliteit, perfect voor onze influencer promoties.

Fabrice Vimey

Fabrice Vimey

8 juni 2020

We maakten een aankoop zaterdag, verwerkt dezelfde avond: perfect!

Wxriors

Wxriors

Di 17, 2020

Hallo kocht ik de verpakking kleine youtube heeft 29,90 momenteel 28 uur geleden en ik nog steeds niet ontvangen al mijn voorkeuren en abo en uitzicht, dus ik weet niet of is een bug of andere wil me helpen dank u hartelijk

F breker

F breker

23 februari 2020

De beste provider voor dit soort behoeften! Discretie en anonimiteit verzekerd, de kwaliteit is er.

Mike Millers

Mike Millers

2 nov 2019

Mijn YouTube-kanaal is echt gestegen tot bekendheid. Ik bestelde een keer op een andere site, en het had het tegenovergestelde gedaan, grote daling in YouTube zoeken naar mijn thema... U bent de enige provider die mij toestaat om beide weergaven te krijgen, maar ook plaatsen in de resultaten, ik heb gehoord over retentie rate en je niet leugen die ik heb gezien in Analytics stats mijn video is gemiddeld bekeken op 90%!

Alex Gomez

Alex Gomez

22 mei 2020

Hallo, ik plaats twee bestellingen, een met 100 abonnees en een andere van 250 . Ik bevestig dat zijn wandeling, maar ik ben slechts ontvangen 175 meer en niet het geheel is het normaal? Hier zijn mijn twee commando's: SPHGO2239625MTO22396Als je kon antwoorden Please ..

Gilles Xokabic

Gilles Xokabic

17 september 2020

Een gekke site, ik testte goed 4 voordat vallen op uw platform. De abonnees zijn echt en echt echt, geen andere concurrent komt naar je enkel. Ik geef je 5 sterren, maar sneller reageren op e-mails u soms wachten we 48 uur

Gabrielle fosset

Gabrielle fosset

Di 12, 2020

Abonnees snel ontvangen, de kwaliteit is op de afspraak (sommige zijn actief), ze hebben allemaal een profielfoto, bio of / en beschrijving - een actieve pagina en regelmatig bijgewerkt, enz. Belofte gehouden, bestelde ik een Instagram pack van deze niet.

Nadine Pixow

Nadine Pixow

24 april 2020

Vertraging op bestelling (oorzaak van de covid?), maar alle ontvangen na 24 uur, niets te zeggen een concurrent brengt deze kwaliteit van de dienstverlening en rekeningen als echt. Je hebt een vaste klant gewonnen

Thierry Goussaint

Thierry Goussaint

13 nov 2019

Diensten OK tegen de rekeningen zijn niet allemaal actief... maar goed verslag QUALITE en fatsoenlijke prijs gezien de service gerenderd en vergeleken met andere sites minder professioneel dan ze!

Stéphane

Stéphane

21 november 2020

Indrukwekkende resultaten, aan te bevelen zonder aarzeling

Olivier Latosse

Olivier Latosse

18 okt 2020

Kwaliteit en deskundige diensten, aan te bevelen.

XIXOP LAURA

XIXOP LAURA

17 juni 2020

Bestelling voor onze vereniging, tevreden met het resultaat: de tarieven zijn aangepast aan de kwaliteit van de rekeningen, ik geloofde het niet, maar het is echt, prachtig!

Adelaide Barthelemy

Adelaide Barthelemy

december 28, 2020

Een professionele baan! Ongelooflijke resultaten

Valerie T.

Valerie T..

Di 26, 2020

Onberispelijk, bedankt voor je snelheid. Teleurgesteld omdat ik abonnees verloren, maar ze stuurde me terug binnen 48 uur en ze zijn echt ik valideren!

S.r.

S.r..

Di 11, 2020

Aankoop van 100 likes op een TikTok video, werd het genoemd "validatie binnen 12 uur". De termijn is overschreden, maar bij de aanvraag is rekening gehouden met de aanvraag. Momenteel wordt graag, mijn chip gaat zijn verrassing hebben. Bedankt voor uw reactievermogen

John Lynch

John Lynch

11 dec 2020

Geweldige ervaring, ik gebruik het elke maand en bestel INSTAGRAM PACK voor mijn klanten.

Benirid Faouda

Benirid Faouda

16 okt 2020

Het is ernstig zijn wandelen en vooral echte rekeningen zijn belangrijk!

Hayden Bowen

Hayden Bowen

13 dec 2020

Mooie ontdekking, ik verhoogde mijn populariteit in 24 uur, de blauwe ruit werd gevraagd ik hoop dat het snel aankomt.

Carles buzis

Carles buzis

20 april 2020

Het is duidelijk dat ze het goed doen. Qq haken en ogen, maar effectief opgelost via e-mail na 48 uur. Ik zal nooit meer ergens anders bestellen

Nafilo Nafilo

Nafilo Nafilo

27 augustus 2020

Anoniem blijven via deze review vanwege mijn bekendheid, wilde ik mijn ervaring delen: premlike stond me toe om mijn populariteit op een serieuze manier op Instagram te consolideren en zelfs om 2 keer naar Youtube trends te gaan na het bestellen van een boostpack. Ik zou je nooit bedanken, dankzij jou ben ik nu betaald als influencer omdat zelfs de doos van community manager alleen brandabonnees heeft gezien echt is het gek!

Cotolaf Zand

Cotolaf Zand

28 september 2020

UITSTEKEND zijn wandelen. Perfecte betrouwbare provider een beetje knik naar Arnaud van de technische afdeling te hebben opgelost mijn probleem in 24 uur;)

Zürich YANN

Zürich YANN

4 november 2020

Ontvangen in goede tijd en tijd, een beetje langer dan verwacht, maar het is HQ thuis dus eerlijk gezegd zie ik elders hier bent u met een nieuwe vaste klant :)

Gilbert Cokav

Gilbert Cokav

19 dec 2020

Actieve en echte accounts, conforme service

Pad Rahoff

Pad Rahoff

26 okt 2020

Tip top orde aankomst harige stapel op tijd voor mijn live!

MIKE KITAKO

MIKE KITAKO

16 okt 2020

Perfect, alles gebeurde op tijd in overeenstemming met wat is aangegeven op hun website. Nou van harte,

Ik ben Laura V.

Laura V.

9 mei 2019

Ik verloor Twitter volgers op mijn bestelling.
BEWERKEN: Ik werd teruggestuurd probleem opgelost

Bekide Billal

Bekide Billal

22 mei 2020

Eerlijke site en klantenservice (traag maar effectief): positieve ervaring, maar je moet vaak bestellen om de effecten op lange termijn te behouden, dus ik koos voor een pakket omdat het eenvoudiger en automatisch. Bijvoorbeeld bij het handmatig bestellen van het kan de tijd nemen om te worden verwerkt, terwijl met het pack systeem geen vertraging. Ik testte 3 sites is het de beste in termen van kwaliteit / prijs. Een enorm bedankje

Dumont

Dumont

Di 16, 2020

Ik heb gisteren een bestelling geplaatst en mijn aantal bestelde abonnees ontvangen. Geen klachten, responsieve klantenservice. Dank u. Ik beveel deze site 100% voor alle mensen die willen hun sociale netwerken te stimuleren voor een grote zichtbaarheid.

Topobav

Topobav

6 juni 2020

Ik had een klein probleem en ik geef toe bang te zijn, maar opgelost in 1 dag oef: ik zag net mijn account ontvangen zijn abonnementen. Premlike houdt zijn beloften zal ik morgen aanbevelen

العربيةБългарскиCatalà简体中文繁體中文ČeštinaDanskNederlandsEnglishEestiSuomiFrançaisDeutschΕλληνικάAyiti kreooliעבריתहिन्दीMagyarBahasa IndonesiaItaliano日本語한국어LatviešuLietuviųNorskفارسیPolskiPortuguêsRomânРусскийSlovenskýSlovenskiEspañolSvenskaไทยTürkçeУкраїнськаTiếng Việt
DMCA.com Protection Status